INNOVATION EXPLORER 2021

На 25.02.2021 в София Ивент Център ще се проведе международният форум за иновации Innovation Explorer. Новото, седмо по ред издание,  Innovation Crossroads – “Кръстопътища на иновациите” е пряко повлияно от темите за пандемията, рецесията, протестите.

Във връзка с вероятно удължаване на извънредната обстановка или положение, свързани с пандемията от Covid-19, организаторите са предвидили три сценария за неговата реализация: на живо, виртуално излъчване и излъчване на запис.

Сред гостите през 2021 г., организирани в три панела: Оцеляване или просперитет?  Банкрутираме или иновираме? Глад или революция?, ще видите и чуете:

Модератори отново са известни български журналисти и експерти, като Миролюба Бенатова TV1, Ирина Недева BNR, Юрий Вълковски “Промяната” и др. Те, заедно с международните гости ще търсят пътя на България в областта на иновациите, какви са посоките на кръстопътя, на който сме застанали и какво предстои. Както се вижда от списъка с лектори, тази година организаторите са заложили на много успешни българи в чужбина, които да привлекат обратно у нас, като създателя на патентите на Gillete, Красимир Марчев, Изпълнителния директор на Иновационния хъб в Сан Франциско – Павлина Янакиева, Изследователят в Центъра за социални изследвания на Харвард – икономистът Димитър Бечев.

Изяжда ли корупцията иновацията? Нашите пандемии, рецесии, революции акселерират ли знанието в света? Оцеляваме или процъфтяваме, ще разберете само на Innovation Explorer 2021.

До края на януари 2021 г. можете да закупите своя билет с цена за ранна регистрация. Вижте повече на: www.innovationexplorer.bg

Събитието се реализира с генералната подкрепа на: UniCredit Bulbank, Kaufland, Софийска вода, част от Veolia, Aurubis.