Младежка зона

Чували ли сте за „Зоната“? Програма за здравословно хранене, която ви помага да бъдете по-здрави, по-красиви, по-енергични и в резултат – да промените живота си!

Ние ви предлагаме същото! Предизвикваме ви да сложим престилките, да включим печката на 6 и да започнем да приготвяме нашата програма „Зоната“ – „Младежката зона“!!! За да променим живота в нашия град! Ще следваме стъпките, които ни съветва да направим „Зоната“:

Първа стъпка – „Екипировка в Зоната“

Трябва да се екипирате с ентусиазъм, креативност и вяра, че нещата ще се случат!

В Зоната се търсят точните пропорции на храната. Ще ги търсим и ние, за да открием най-вярната рецепта за успешната „Младежка зона“. Нека разберем по колко мотивация, усилия, упоритост и подкрепа ни трябват, за да направим най-добрата Зона!

Зоната препоръчва хладилникът да се реновира! Ние ще реновираме територията на нашата „Младежка зона“! Ще рисуваме, ще чертаем, ще смятаме…. Ще си помечтаем…

Трябва да изхвърлим ненужните за Зоната продукти! В нашата Зона няма място за апатия, негативни емоции, безидейност и мързел! Махаме ги!

В Зоната няма забранени храни! В Младежката зона няма лоши идеи!

Втора стъпка – „Малко теория и записки“

Скукаааа… Но няма да е скучно! Тази стъпка ще ни помогне да не забравим какво сме правили в „стъпка 1“ J

Зоната тук е категорична – втората стъпка ни учи как да разпределим полагащите ни се „блокове“ за целия ден! А за да имаме нашата „Младежката зона“ трябва да разпределим за всеки по малко задачки и отговорности!

Трета стъпка „Практика в Зоната“ – закуска, обяд и вечеря

Нашата трета стъпка  – идеи, решения, действия!

Започва раздаването на престилките… Искате ли една и за вас??? Очакваме ви!

ГАЛЕРИЯ