Оптимистична теория за Габрово XXI век

Остават броени дни до началото на Gabrovo Innovation Camp 2017. Участниците вече са ясни – над 80 активни, ангажирани, компетентни в своята област и творчески ориентирани личности от цялата страна, които в дните 21 и 22 октомври 2017 г. ще създават заедно иновативни решения.

Разпределени в групи, участниците ще работят под ръководството на профессионални ментори в Цех за Култура, Кооперация „Образование“ и Галерия „Индустрия 4.0“. Фокусът на Gabrovo Innovation Camp 2017 е нашият град, а мотото – „Оптимистична теория за Габрово XXI век“.

Домакин на първият ден на инициативата ще бъде Националната Априловска гимназия, а в края на втория участниците ще представят създадените от тях, в рамките на лагера, иновативни решения в конферентната зала на хотел „Мак“. Фасилитатор на събитието ще бъде Рене Томова – основател на агенция за иновации и дизайн мислене Creative Shower http://www.creativeshower.net/ .

Събитието е част от Седмицата на предприемачеството в Габрово и се организира съвместно от Община Габрово и Областен информационен център – Габрово.